WELKOM
BIJ BUREAU BRICK

Bureau Brick bestaat uit Lara Simons en Merel Daniel. In de afgelopen jaren hebben zij zich ontwikkeld tot ervaren kwartiermakers en participatie experts.

Bij voorkeur bijten ze zich vast in lang lopende projecten zodat er een oprechte verbinding ontstaat. Projecten waar je Bureau Brick voor kunt benaderen zijn:

CO-OPERATIEVE GEBIEDSONTWIKKELING

Bureau Brick is een expert op het gebied van co-operatieve gebiedsontwikkeling: steen voor steen bouwen aan de transformatie van een pand, straat, buurt of wijk. We treden op als bruggenbouwer tussen verschillende gebruikers en partijen om duurzame verbindingen tot stand te brengen. Hoe destilleer je een eenduidige visie uit de meningen van vele betrokkenen? Of, hoe zorg je dat betrokkenen gezamenlijk een visie werkelijkheid willen maken? Waar begin je? Bureau Brick vindt dit de leukste opgaven die er zijn, hoe complexer hoe beter! Door middel van verbindingen zetten we veranderingen in gang.

PLACEMAKING

Plannen maken en organiseren, handen en voeten geven aan een idee en een concept bedenken voor een eenmalige interventie of een langdurig proces. Wij maken een gedragen visie, of zorgen voor de realisatie van papieren ambities

PARTICIPATIE

Goede communicatie is noodzakelijk wanneer je werkt aan een omgeving waar meerdere partijen bij betrokken zijn. Vanaf het begin partijen meenemen in toekomstige plannen, zelfs als je nog niet zeker weet wat de plannen zijn. Bureau Brick begeleidt en voert verschillende communicatietrajecten uit. Of het nu gaat om een woonwensenonderzoek voor de herontwikkeling van een verzorgingshuis, het betrekken van een buurt bij sloop-nieuwbouwtrajecten, of het opzetten van een participatietraject, Bureau Brick denkt met je mee.

Daarnaast verzorgt Bureau Brick trainingen op het gebied van nieuwe media en participatie.